donderdag 19 juli 2018
     
 
Introductie
Persoonlijke coaching
Coaching groepen
Werkwijze
Producten
Contact
Links
Verschenen boeken:
Wat is daarop je antwoord?!
Henk Minnen

Gezegend bèn je ...
Maaike Schalk en Henk Minnen
 
Introductie

Ik ben Henk Minnen. Door mijn geloof in Jezus Christus ben ik gaan beseffen hoe waardevol jij bent. Mijn verlangen is dan ook jouw waarde tot zijn recht te laten komen. Voor jouw persoonlijk leven, relaties en werk.

Betrouwbaar
Betrouwbaar zijn staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Door integer te zijn bied ik jou de veiligheid om te kunnen groeien.

Betrokken
Mijn grote mate van empathie leidt tot warme betrokkenheid en tot onvoorwaardelijke acceptatie. Dat stelt mij in staat die extra mijl met jou te gaan om je over hobbels heen te helpen.

Authentiek
Ik werk vanuit mijn hart. Doordat mijn buitenkant in overeenstemming is met mijn binnenkant in denken, voelen en willen, ontstaat er voor jou de openheid om jouw authenticiteit te vinden.

Richting
Ik ben in staat jouw verlangens op te wekken en daarmee, op basis van jouw talenten, de richting te bepalen naar jouw unieke bestemming.
Ik voel me thuis bij het innerlijk van de ander.
Rendement
Doordringen tot de kern, woorden geven aan waar jij nog geen woorden voor hebt en weten waarin je moet investeren is mijn kracht die voor jou het hoogste rendement oplevert.

Kwaliteit
Kwaliteit wordt gewaarborgd door professionaliteit op gebied van werknormen, gedragscode en gebruik van instrumenten van Jane®.

Voor mens en organisatie
Mijn jarenlange ervaring op het gebied van management en (pastorale) coaching stellen mij in staat zowel op organisatienivo als op persoonlijk vlak te kunnen begeleiden.

Ik bouw aan mensen, teams en organisaties van binnen uit!


Lid ABvC (register coach)

Lid VCC
Vereniging van Christen Coaches
 

Henk Minnen • Christelijke Coach • Ede • 0318 614327 • henk@minnenchristelijkecoaching.nl
Referenties - (c) 2006 - 2018